Dit zijn de vriendelijkste handelaars in Tienen

Vrijdag 17 mei 2024 11:35 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Tienen.

Alle handelaars in Tienen kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Tienen. Heb jij een zaak in Tienen en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in de raadzaal van het stadhuis in Tienen. Schepen Eddy was aanwezig om persoonlijk de diploma’s en award uit te reiken. Ook Bruno Pieraerts, de nieuwe Deskundige Coördinator Handelsbeleving die de avond organiseerde, enkele schepenen waaronder voormalig schepen van lokale economie Wim Bergé en Ine Tombeur, en ook Fabio Vanderlinden, Daniel Vanluyten en nog enkele notabelen waren aanwezig op deze plechtigheid. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Tienen mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 774 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Natuurwinkel Herb’Es– 9,05/10
Herb'Es in Tienen is uw bestemming voor gezonde, natuurlijke producten en deskundig gezondheidsadvies. Deze winkel richt zich op het bevorderen van welzijn door middel van natuurlijke middelen en kruiden, geïnspireerd door de recepten van Maria Treben, die het lichaam stimuleren en de weerstand verhogen. Herb'Es biedt een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen van gerenommeerde merken zoals Mannavita en Fytostar, evenals een verscheidenheid aan heerlijke theesoorten van Yogi Tea en andere bekende leveranciers. Voor persoonlijk advies en kwaliteitsproducten bezoekt u Herb'Es aan de Wolmarkt 28 in Tienen.

Feestzalen vogelzang– 9,12/10
Feestzalen Vogelzang in Tienen is de ideale locatie voor alle soorten evenementen, van uitgebreide huwelijken en jubilea tot intieme familiebijeenkomsten en zakelijke vergaderingen. De locatie beschikt over drie zalen met flexibele tafelzetting die aangepast kan worden aan de specifieke wensen van uw evenement. Ze bieden een breed scala aan arrangementen, inclusief seminaries, communiefeesten, barbecues, en koffietafels. Elke zondag verzorgt Vogelzang een rijkelijke brunch met buffetten variërend van ontbijt tot desserts, allemaal à volonté. Voor degenen die van dansen houden, organiseert de zaal Dinner & Dance-avonden met een vijf-gangenmenu gevolgd door een dansfeest.

Annie ’t Naaiwinkeltje – 9,19/10
Bij Annie 't Naaiwinkeltje in Oplinter vind je alles voor naaien en breien, inclusief een ruim assortiment garen van bekende merken. Daarnaast bieden ze professionele retouches en herstellingen aan voor al je kledingstukken. Bezoek de website en maak gerust een afspraak voor een perfect passend resultaat!

Wassalon Iris– 9,36/10
Wassalon Iris is dé plek voor al je wasbehoeften, groot en klein, van wekelijkse was tot grotere items zoals tapijten en donsdekens. Het deskundige team bestaande uit Lindsay, Irène en Sarah staat klaar om zowel particuliere als bedrijfsklanten te voorzien van hoogwaardige was- en droogkuisservice. Wassalon Iris biedt ook een handige ophaal- en bezorgservice aan huis of bedrijf, waarbij kwaliteit en snelle service voorop staan. Je kunt er elke weekdag terecht en ze zijn gesloten in het weekend, dus plan je wasjes dienovereenkomstig. Bij Wassalon Iris hoef je je geen zorgen te maken over de verzorging van je textiel; ze zorgen ervoor dat alles er onberispelijk uitziet. Vertrouw op Wassalon Iris voor zachte, perfect gereinigde was waar je blij van wordt.

Herbots Theo– 9,38/10
Bij Theo-Herbots vindt u alles wat u nodig heeft voor de promotie van uw zaak, organisatie, activiteiten of hobby. Met uitgebreide ervaring in marketing en promotie helpt Theo effectief uw boodschap over te brengen, of het nu gaat om het ontwerpen van naamkaartjes met QR-codes of het creëren van promovideo's en geanimeerde banners. Naast webdesign biedt Theo ook persoonlijke adviezen en digitale fotoreportages, perfect voor het vastleggen van speciale gelegenheden of dagelijkse momenten. Verder kunt u bij hem terecht voor gezondheidsadvies en deelt hij zijn passie voor fotografie door middel van cursussen, met de mogelijkheid om deze hobby om te zetten in een beroep.

Look Unique– 9,40/10
Ze specialiseren zich in definitieve ontharing, huidvernieuwing en huidverbetering met wetenschappelijk bewezen effectieve behandelingen. Geniet van een zachte huid het hele jaar door met de veilige en comfortabele ontharingsmethoden. Naast deze behandelingen bieden ze ook manicure, bruidsmake-up en meer aan. Bij Look Unique staat jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid centraal, met kwaliteitsvolle zorg en professioneel advies. Hier vind je alle info

Dietica– 9,45/10
Dietica in Tienen is al jaren dé plek voor gezonde voedingskeuzes, bekend om haar persoonlijke gezondheidsadvies en natuurproducten. Bij Dietica vindt u expertadvies voor effectief afvallen met aangepaste dieetvoeding en praktische tips van zaakvoerster Bernadette. De winkel biedt ook een assortiment aan voedingswaren voor mensen met lactose-intolerantie, glutenallergieën en andere voedselallergieën. Sporters en gezondheidsbewuste consumenten kunnen er terecht voor gespecialiseerde sportvoeding en een breed scala aan voedingssupplementen, inclusief vitaminen en mineralen zoals ijzer en Omega 3. Dietica is uw adres voor gepersonaliseerd voedingsadvies en kwaliteitsproducten afgestemd op uw gezondheidsbehoeften.

Kapsalon Joke– 9,47/10
Bij Kapsalon Joke in Tienen, overgenomen door zaakvoerster Joke Vaes in 2015 na 10 jaar ervaring, vind je een passie voor haarstyling in een gezellige, vernieuwde omgeving. Joke bedient met plezier dames, heren, en kinderen, en luistert altijd zorgvuldig naar de wensen van elke klant om de perfecte snit te leveren. Of het nu gaat om een dagelijkse look of een feestkapsel voor speciale gelegenheden zoals communies of trouwfeesten, Joke zorgt ervoor dat je straalt. Met voortdurende bijscholing blijft ze op de hoogte van de laatste trends om modieuze, flatterende kapsels te creëren. Bij Kapsalon Joke ben je verzekerd van professioneel advies en een kapsel dat perfect bij jou past. Iedereen is welkom om de persoonlijke en deskundige service zelf te ervaren

Apotheek Lemmens Sofie– 9,50/10
Bij Apotheek Lemmens Sofie in Tienen staan uw gezondheid en welzijn centraal. Zij bieden persoonlijke service en deskundig advies op maat. Voor al uw vragen over medicatie, gezondheidsproducten en meer kunt u bij hun terecht.

Schoonheidsverzorging Ambrosia– 9,63/10
Ontdek pure ontspanning bij Ambrosia! Laat uzelf verwennen met een pedicure, manicure of een verjongende gelaatsbehandeling. Specialiteit van de zaak zijn de zalige helende voetmassages en aromatherapie. Ook voor een mooi geschenk kunt u bij ons terecht.

De Vriendelijkste Handelaar van Tienen met een score van 9,68/10 is Duimelot geworden, maar er was nog een winnaar. Lingerie Charis is verkozen tot de Vriendelijkste Lingeriezaak van heel Vlaanderen.

Duimelot:
Baby- en Kinderwinkel Duimelot in Tienen biedt een scala aan tijdloze en originele baby- en kinderartikelen zoals bijtringen, muziekmobieltjes en babynestjes, zorgvuldig geselecteerd door Katrien. Je kunt een geboortelijst aanleggen met haar persoonlijke begeleiding om alles te krijgen wat je kleintje nodig heeft in de eerste levensjaren. Ze hebben ook baby- en kinderkleding, speelgoed, kindermeubels, beddengoed en decoratie voor de baby- en peuterkamer. Hun collectie van Woodluck staat bekend om de veelzijdige meegroeibedjes, ideaal voor baby’s en peuters. Daarnaast hebben ze minimeubeltjes en een ruim aanbod houten speelgoed, zoals keukentjes en poppenkasten. Bezoek hun winkel of online shop, en volg hen op Facebook en Instagram voor updates.

Lingerie Charis:
Lingerie Charis in Tienen, gelegen in de Spiegelstraat, biedt de perfecte pasvorm met een uitgebreid aanbod aan lingerie, badmode en nachtkleding. Ze hechten veel waarde aan persoonlijk advies en meten je maten nauwkeurig op voor optimale discretie en vakkennis. Naast ondergoed hebben ze een breed assortiment badmode en nachtkleding, voor zowel mannen als vrouwen, en een zorgvuldig geselecteerde collectie van merken zoals Aubade, Mey, Nuria Ferrer en Roidal. Hier vind je lingerie die je vertrouwen een boost geeft, evenals stijlvolle en comfortabele boxershorts voor heren. Voor cadeaus kun je ook kiezen voor hun cadeaubon, verkrijgbaar online of in de winkel.

 

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars in Tienen"