Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Poperinge

Vrijdag 17 mei 2024 14:19 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Poperinge.

Alle handelaars in Poperinge kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Poperinge. Heb jij een zaak in Poperinge en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in de Gotische zaal van het stadhuis (Grote Markt 1, 8970 Poperinge). Schepen Ben Desmyter overhandigde de diploma’s en award. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Poperinge mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 543 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Garage Desomer-Sinnesael- 9.00/10
Bij Garage Desomer – Sinnesael, uw officiële Opel-verdeler van meer dan 35 jaar, vind je zowel nieuwe als tweedehandswagens die perfect bij jouw behoeften en budget passen. Van kleine stadswagens tot ruime gezinswagens, er is voor elk wat wils. Naast de verkoop bieden ze ook uitgebreide na-service, inclusief professioneel advies en herstellingen, zodat je wagen altijd in topconditie blijft. Ontdek het ruime aanbod in de vernieuwde showroom en laat je adviseren door het vriendelijke team van Garage Desomer – Sinnesael!

Decoratie & Kunstglazenier Jurgen Lahoutte- 9.04/10
Bij Decoratie & Kunstglazenier Jurgen Lahoutte in Poperinge vind je alles voor jouw glas- en decoratiewerken. Van algemene schilderwerken met topkwaliteit verf tot vloer- en wandbekleding van gerenommeerde merken. Ook voor raamdecoratie bieden ze een totaalpakket aan, inclusief gratis opmeten en plaatsen. Ontdek de unieke uitstraling van glas-in-loodramen, zowel nieuw vervaardigd als gerestaureerd door deze vakman, inclusief brandschilderen voor een extra artistiek tintje.

Tuincentrum Au Petit Jardin- 9.13/10
Bij Au Petit Jardin in Poperinge vind je alles om je huis en tuin op te fleuren met prachtige planten en bloemen, zowel binnen als buiten. Van kamerplanten en snijbloemen tot bijpassende decoratie, hier vind je alles om je woning een frisse uitstraling te geven. Ook voor het onderhouden van je moestuin en buitenplanten biedt Au Petit Jardin een ruim assortiment aan gereedschappen en producten. En vergeet niet hun bloemenabonnement, ideaal voor een continue stroom van verse bloemetjes in huis!

Verwende Nest ‘t- 9.24/10
Bij 't Verwende Nest in Poperinge ben je aan het juiste adres voor de beste zorg voor je viervoeter, of het nu gaat om opvang tijdens je vakantie of een verfrissende trimbeurt. Met ruime binnen- en buitenverblijven, speelruimtes en persoonlijke aandacht voelt je huisdier zich hier meteen thuis. Bovendien bieden we flexibele opties, zoals dagopvang en haal- en brengservice. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Kre-Art- 9.30/10
Van heerlijke honing van Weyn's tot een uitgebreide selectie thee van Viva Sara en de verrukkelijke chocolade van Maitre Chocolatier Bruyerre, hier vind je alles om je smaakpapillen te verwennen. Bovendien biedt Kre-Art ook een assortiment aan hobbymaterialen en juwelen aan. Kom langs en laat je verrassen!

Slagerij Leuridan Boucherie-9.42/10
Bij Slagerij Leuridan Boucherie in Watou vind je alles voor een heerlijke maaltijd, van vers vlees en huisbereide charcuterie tot salades, tapas en traiteurhapjes. Voor een barbecue bieden ze een uitgebreid assortiment barbecuespecialiteiten, en ook de tapenades en salades zijn niet te missen. Daarnaast verzorgen ze met plezier de catering voor al je feesten en bieden ze zelfs kaas- en broodschotels aan. Ontdek het allemaal bij Slagerij Leuridan Boucherie!

Hobbyhuisje ‘t-9.46/10
Bij 't Hobbyhuisje in Poperinge vind je alles wat je nodig hebt om je creatieve ideeën tot leven te brengen! Van verf en kralen tot boetseerklei en oorbellen, het aanbod is enorm en altijd vriendelijk geprijsd. Ontdek ook de leuke workshops en activiteiten waar je nieuwe vaardigheden kunt leren en je creativiteit kunt laten bloeien. Kom langs en laat je inspireren!

Schoenen Valencia bv- 9.46/10
Bij Schoenen Valencia bv in Poperinge vind je een uitgebreide selectie schoenen voor dames, heren en kinderen, evenals handtassen en kleine lederwaren. Persoonlijk advies staat hier centraal, zodat je altijd met de perfecte schoen vertrekt. Ontdek bekende merken zoals Gabor, Ecco, Rieker, Romika en Remonte, die allemaal comfort hoog in het vaandel dragen. De nieuwe collecties zijn overzichtelijk gesorteerd op maat voor een gemakkelijke winkelervaring, en er staat altijd een personeelslid klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte schoen.

De Vriendelijkste Handelaar van Poperinge met een score van 9,66/10 is Optiek Dejonghe geworden.

Op zoek naar de perfecte bril met een scherp zicht? Bezoek Optiek Dejonghe een van de grootste en mooiste optiekzaken in de Westhoek. Ontdek de meest uitgebreide selectie brillen en zonnebrillen bij ons. Behoefte aan een oogtest? Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en zijn gediplomeerde optometristen voor een betrouwbare test.

De Vriendelijkste Bakkerij van Vlaanderen met een score van 9,65/10 is Bakkerij Slembrouck geworden.

Bakkerij Slembrouck in Poperinge verwelkomt u van 's morgens vroeg met vers brood, koffiekoeken, pralines en meer lekkers! Ontdek de specialiteit van de bakkerij: gepersonaliseerde fototaarten en heerlijke fruittaarten. Geniet van een ruime selectie taarten, waaronder crème fraîche, flan en confituurtaart, en verras uw dierbaren met een fototaart voor elke gelegenheid. Vergeet ook niet om tijdens uw bezoek te kijken naar de smakelijke kerststronken en het assortiment van verse kaas, charcuterie en andere voedingswaren.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Poperinge"