Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Torhout

Vrijdag 17 mei 2024 10:18 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Torhout.

Alle handelaars in Torhout kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Torhout. Heb jij een zaak in Torhout en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in het Atrium van het stadhuis van Torhout. Burgemeester Kristof Audenaert, enkele schepenen en Kaat Deknock van Torhout waren aanwezig om de diploma’s en award uit te reiken. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Torhout mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 573 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Lana Exclusief– 9,12/10
Bij Lana Exclusief in Torhout vindt u een uitgebreide selectie breiwol van grote merken zoals Katia, Lang Yarns, Rowan en Regia. De winkel biedt ook de exclusieve handgebreide collectie van Angels-Knit by FDF. Naast tijdloze zwart-wit garens van topkwaliteit, hebben ze een scala aan moderne vervagingseffecten in garens van merken zoals Infinity, Melody en Ayumi. Kom langs om de collectie te ontdekken, volg ze op Facebook, Instagram en Pinterest voor meer informatie of bezoek de website.

Tamara’s Ballonnen & Geschenken Shop– 9,21/10
Tamara's Ballonnen & Geschenken Shop is jouw bestemming voor unieke decoraties en cadeaus. Hun ballondecoraties voegen een speelse, creatieve touch toe aan elke gelegenheid, van verjaardagen en huwelijken tot geboortes en pensioenen. Voor geboortegeschenken biedt Tamara gepersonaliseerde cadeaus zoals pampertaarten, slabben en koffertjes met namen. Daarnaast kun je er originele handdoekcreaties, gepersonaliseerde tassen en geschenkmanden vinden. Met zoveel keuze is Tamara's de perfecte plek om dat speciale cadeau te vinden in Torhout.

Beauty & Wellness La Dolce Vita – 9,31/10
Bij Beauty & Wellness La Dolce Vita in Torhout vind je de ideale plek om de dagelijkse sleur te doorbreken. Ze bieden een breed scala aan gelaats- en lichaamsverzorgingen, chocoladearrangementen, figuurcorrectie, permanente make-up, cadeaubonnen en meer. In de sfeervolle en rustgevende omgeving kun je genieten van privésaunafaciliteiten zoals de Finse sauna, bio-sauna en stoomcabine, die helpen om te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren. Het massagebad verhoogt de immuniteit en vermindert stress. Ontsnap naar La Dolce Vita voor privacy, rust en welzijn.

Retouches Roose– 9,36/10
Retouches Roose is een veelzijdige zaak geleid door Annie Roose, een ervaren naaister die ernaar streeft om hoogwaardige service te leveren op het gebied van kledingretouches en raamdecoratie. Na het behalen van haar diploma in "Snit en Draad" en het opdoen van ervaring in verschillende textielbedrijven, richtte ze haar eigen onderneming op. Hier past ze haar uitgebreide kennis en vaardigheden toe om klanten te helpen met het inkorten, repareren, aanpassen of vernieuwen van hun kleding. Ook biedt ze een breed assortiment aan maatwerk raamdecoratie, van gordijnen tot jaloezieën. Bekijk de volledige diensten en realisaties op de website van Retouches Roose.

Naai-wolshop Nele– 9,37/10
Wolshop Nele in Torhout is een familiebedrijf dat al drie generaties actief is in het leveren van hoogwaardige textielservices. Opgericht in 1980 door Mariëtte Verleye en overgenomen door dochter Nancy in 1998, wordt het nu geleid door Nancy en haar dochter Lore. Ze specialiseren zich in retoucheerwerken voor zowel particulieren als winkels, en bieden een ruime selectie van baby- en kinderkleding, breigaren, naaibenodigdheden en meer. Hun services omvatten ook bedrukken van kledij en andere items, zeepproducten, en unieke pampertaarten. Loop eens binnen voor deskundig advies of voor alle benodigdheden om uw breistuk af te ronden.

Broodgenot– 9,50/10
Broodgenot, een ontbijtboutique in het hart van Torhout, biedt een gezellige plek voor een heerlijk ontbijt of snelle afhaalmaaltijd. Geniet van verschillende ontbijtformules, van express- tot luxe-opties, dagelijks tussen 8 en 11 uur. Af en toe organiseren ze ook een uitgebreid ontbijtbuffet op zaterdagen. Voor wie haast heeft, zijn er take-away snacks zoals belegde broodjes, wraps, salades, pizza, en pasta's. Het warme team verwelkomt je altijd met een glimlach!

Kine Don Bosco– 9,62/10
Kinesitherapie Don Bosco in Torhout is een groepspraktijk gespecialiseerd in bewegingsstelaandoeningen, met het doel om pijn te verlichten en patiënten weer pijnvrij te laten functioneren. Het team van vier therapeuten biedt manuele, osteopathische, en sportkinesitherapie, evenals medische trainingstherapie, cranio-sacraal therapie en taping. Ze behandelen gewrichtsklachten, spierletsels, en rug- en nekpijn, met zorg op maat voor elke patiënt. Hun multidisciplinaire aanpak zorgt voor continuïteit en optimale kennisuitwisseling. Daarnaast bieden ze relaxatietherapie en begeleiding voor en na zwangerschap. Kinesitherapie Don Bosco helpt patiënten terug naar een actief en pijnvrij leven.

De Vriendelijkste Handelaar van Torhout  met een score van 9,66/10 is Chocolaterie Denolf-Bossuyt geworden.


Chocolaterie Denolf-Bossuyt, een geliefde chocolatier in Torhout en omgeving, is bekend om zijn heerlijke truffels gemaakt met echte boter. Ze bieden een breed assortiment pralines, waaronder lactose- en suikervrije opties, naast chocoladefiguren voor speciale gelegenheden zoals Pasen en Sinterklaas. Hun assortiment omvat minstens 30 soorten pralines, deels gemaakt met fair trade chocolade en streekproducten, met enkel natuurlijke smaakstoffen voor een authentieke smaak. Daarnaast bieden ze lactosevrije zeevruchten en paasfiguren, en suikervrije pralines op basis van de zoetstof maltitol. Bezoek hun winkel of bekijk het aanbod online.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Torhout"