Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Scherpenheuvel-Zichem

Vrijdag 17 mei 2024 13:09 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Scherpenheuvel-Zichem.

Alle handelaars in Scherpenheuvel-Zichem kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Scherpenheuvel-Zichem. Heb jij een zaak in Scherpenheuvel-Zichem en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Scherpenheuvel-Zichem langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Scherpenheuvel-Zichem mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 602 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

XL-mode-9.18/10
XL-mode in Scherpenheuvel-Zichem is dé trendsetter in volslanke mode, waar dames en heren met een maatje meer gegarandeerd een complete outfit vinden die perfect aansluit bij de modetrends van vandaag. Naast kleding bieden we ook bijpassende accessoires aan. Onze winkel is uitgegroeid tot een begrip, niet alleen in Vlaanderen maar ook daarbuiten. Ontdek onze uitgebreide collecties van topmerken zoals Jack & Jones, Casa Moda, Prima Donna, en meer, samengesteld volgens de nieuwste mode. Bij XL-mode besteden we speciale aandacht aan mode met een maatje meer, met een ongeziene keuze in maten vanaf 42 of XL. Of u nu op zoek bent naar casual chic, trendy vrijetijdskleding of een stijlvol ensemble voor een bijzondere gelegenheid, onze winkel heeft het allemaal. Dames zijn welkom vanaf maatje 42 tot en met 60, terwijl heren kledij vinden vanaf XL tot 7XL. We heten u van harte welkom!

Doe Het Zelf Wijns Anja-9.22/10
Stap binnen bij Doe Het Zelf Wijns Anja in Scherpenheuvel-Zichem voor al je klusprojecten! Hier vind je alles wat je nodig hebt, van basisgereedschap tot gespecialiseerde apparatuur, en een uitgebreide selectie houtproducten voor zowel binnen als buiten. Het ervaren team biedt professioneel advies op maat en helpt je met alles, van materiaalkeuze tot bouwadvies. Ontdek ook Roof7 voor waterdichting en Noorse den voor hoogwaardig hout. Laat je hout op maat zagen en bescherm buitenhout met Maro Garden. Bij Wijns Anja wordt klussen een plezier!

De Broodgalerij-9.24/10
Ontdek De Broodgalerij in Scherpenheuvel-Zichem, waar ambachtelijk vakmanschap en passie samenkomen voor heerlijk brood, banket, charcuterie en meer. Van een uitgebreid assortiment broden en luxeontbijtmanden tot ambachtelijke broodjes en fijne charcuterie, de producten zijn vers en smaakvol bereid om uw smaakpapillen te verwennen. Bel 013/77 88 81 voor thuislevering of om speciale evenementen te verzorgen. Ontdek vandaag nog De Broodgalerij en geniet van een wereld van smaak!

Apotheek Schuttershof-9.32/10
Bij Apotheek Schuttershof in Messelbroek vindt u een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder medicijnen, sportvoeding, babyvoeding, thuiszorgartikelen, cosmetica en verzorgingsproducten. Ze bieden bekende merken aan zoals Avène, Louis Widmer en Klorane, en adviseren u graag over reisapotheek en zonnebescherming voor een zorgeloze tijd in de zon. Ontdek ook hun Etixx gamma voor sportvoeding en hun brede aanbod voor de allerkleinsten. Bovendien kunt u bij hen terecht voor het huren of kopen van diverse thuiszorgartikelen, zoals krukken en aerosolapparaten, om u te helpen in uw dagelijkse behoeften.

Zzocco-9.53/10
Bij Zzocco in Scherpenheuvel-Zichem vindt u comfortabele en trendy kleding voor vrouwen van maat 36 tot 52, met een unieke stijl van bekende merken zoals Wax, Masai en Sandwich, inclusief bijpassende juwelen en accessoires. De boetiek biedt professioneel advies voor het samenstellen van perfecte outfits en fantasiejuwelen om elke look compleet te maken. Ontdek ook de Yesta collectie voor grote maten van maat 44 tot 56, ontworpen voor dames met rondingen, en de mooie en comfortabele kleding van Masai, met kleurrijke prints en snitten die uw taille benadrukken.

Pejati-9.55/10
Bij Pejati BVBA kunt u gratis uw waardevolle goederen laten schatten en uw (oud) goud verkopen onder de beste voorwaarden. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt goudsmid-juwelier Peter-Jan Timmerman deskundig advies en de beste inkoopvoorwaarden voor uw edelmetalen. Vergelijk prijzen op sloopgoud.be en pejati.be en ontdek dat Pejati BVBA de beste prijs biedt, met weging in uw bijzijn en onmiddellijke uitbetaling. Bel voor een afspraak op 0473/26 36 85. Pejati BVBA koopt in tegen dagkoers, inclusief oud goud, diamanten, platina en zilver. Als aangesloten bij de Koninklijke Munt van België bieden ze betrouwbare service en nuttige links voor uw gemak.

De Vriendelijkste Handelaar van Scherpenheuvel-Zichem met een score van 9,76/10 is Instituut Betty geworden.

Bij INSTITUUT BETTY vind je alles voor een complete verzorging, van gelaatsverzorging tot permanente make-up. Met topmerken zoals BRUNO VASSARI, GEWHOL en AHAVA garanderen we professionele kwaliteit en optimale resultaten. Ontdek onze scala aan diensten en geniet van een stralende uitstraling. Kom langs en laat je verwennen door onze deskundige behandelingen en producten. Wij staan klaar om je te laten stralen van top tot teen!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Scherpenheuvel-Zichem"