Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Nieuwpoort

Vrijdag 17 mei 2024 15:52 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Nieuwpoort.

Alle handelaars in Nieuwpoort kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Nieuwpoort. Heb jij een zaak in Nieuwpoort en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in het stadhuis van Nieuwpoort. Burgemeester Geert Vanden Broucke was aanwezig plus ook 4 schepenen namelijk Kris Vandecasteele, Bert Gunst, Frans Lefevre, Jos Decorte. Ook gemeenteraadsleden Maarten Claeys, Wim Demeester en Sabine Slembrouck tekenden present om de diploma’s en award te overhandigen. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Nieuwpoort mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 580 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Nick & Gwendy Slagerij en Traitreur - 9.30/10
In de Albert I Laan vindt u Nieuwpoorts meest klassevolle slagerij en traiteurszaak: Nick & Gwendy. Hier kunt u terecht voor dagverse vleeswaren, bereidingen, en kip aan 't spit. Ze bieden heerlijke schotels voor barbecue, gourmet, fondue, en kaasschotels, perfect voor elk feest. Voor vers vlees, broodbeleg zoals kip-curry en eiersalades, en een ruime keuze aan kazen en charcuterie, bent u hier aan het juiste adres. U kunt ook schotels vooraf bestellen om zeker te zijn van de perfecte maaltijd. Voor speciale traiteurdiensten kunt u contact opnemen of langsgaan in de winkel.

Stefany Beauty - 9.37/10
Wilt u stralen en zich gezonder voelen? Laat u dan verwennen door de schoonheidsspecialisten van Stefany Beauty! Hun huidverjongingskuren laten u er 10 jaar jonger uitzien en voelen als herboren. Bij Stefany Beauty kunt u ook terecht voor acnébehandelingen die roodheid en zwelling verminderen. Voor een zomers tintje gebruikt u de zonnebank en voor een gladde huid bieden ze ontharingsbehandelingen. Heeft u last van eksterogen of ingegroeide nagels? Hun medische pedicure zorgt ervoor dat uw voeten weer kerngezond worden.

De Dorpspompe - 9.50/10
Welkom in eetcafé De Dorpspompe te Nieuwpoort, waar gastvrouw Janique iedereen hartelijk ontvangt. Gelegen in de schilderachtige Ramskapellestraat, biedt dit charmante café een scala aan ambachtelijke gerechten, zoals huisgemaakte soep, snacks, en verse spaghetti. Zoetekauwen kunnen genieten van taart, ijs, en ovenkoeken, terwijl bierliefhebbers kiezen uit 52 unieke streekbieren. Het nieuwe breugelbuffet biedt een uitgebreide keuze aan lekkernijen voor familie en vrienden. Het buitenterras is ideaal voor fietsers die van de zon willen genieten. Voor speciale gelegenheden verzorgt Janique feesten, koffietafels en andere evenementen op maat.

De Vriendelijkste Handelaar van Nieuwpoort met een score van 9,51/10 is Lingerie Caline geworden.
In het hartje van Nieuwpoort-bad vindt u Lingerie Caline, bekend om de ruime keuze aan lingerie, bad- en nachtmode voor dames en heren. De winkel biedt enkel topmerken met een goede pasvorm en uitstekende kwaliteit, zoals Marie Jo, PrimaDonna, Empreinte, en Chantelle. Voor dames is er een uitgebreid aanbod aan stijlvolle nachtmode, waaronder Pluto Belgische nachtmode en exclusieve Italiaanse designs van Twin-set. Heren kunnen kiezen uit ondergoed, nacht- en badmode van Schiesser, Hom, en het nieuwe Belgische merk Manned. De ervaren lingeriestylistes meten steeds de juiste maat op en helpen bij het vinden van het perfecte setje, badpak of slaapkleedje. Lingerie Caline staat bekend om uitstekende service en klantvriendelijkheid.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Nieuwpoort"