Winnaars eindejaarsactie Handelsgids genieten van “Dagje Middelkerke”

Donderdag 8 augustus 2024 15:13 - geschreven door Bart

Op donderdag 19 juli om 9u werden 40 gelukkige winnaars van de eindejaarsactie van Handelsgids verwacht bij Brasserie Kroko aan de Louis Logierslaan 49 in Middelkerke, op loopafstand van het strand.

Hoe werden deze winnaars gekozen?

Iedereen had meegedaan aan de gratis en jaarlijkse eindejaarsactie van Handelsgids.be
Er waren 10.000 winnaars en 500 VIP-winnaar. Iedere deelnemer mag, vier cijfers kiezen. De juiste cijfers worden bepaald door twee voetbalwedstrijden. Wanneer wordt de eerste gele kaart getoond en wanneer valt het eerste doelpunt. De VIP-winnaars mochten kiezen en 40 maakten de keuze voor een dagje Middelkerke, inclusief een uitgebreid ontbijt en een VIP-bezoek aan de live-uitzending van "Tien om te Zien".

Aankomst en Ontbijt

Rond 8u50 begonnen de eerste gasten binnen te stromen bij Brasserie Kroko, die speciaal voor deze gelegenheid een heerlijk ontbijt had voorbereid. Normaal gesproken kun je hier niet ontbijten, maar voor een lunch, een gezellige namiddag of een diner met familie en vrienden is Brasserie Kroko de perfecte plek. Hun menukaart is een echte aanrader.
Van juli tot september hebben ze ook een zomerbar waar je kunt genieten van heerlijke cocktails en tapas:

Op de foto’s zie je ook het mooie en stijlvolle interieur. Dat werd in hoofdzaak ingericht door Beau Deco uit Middelkerke. Echt gezellig om bij brasserie Kroko te lunchen of te dineren.

Valerie en haar team legden ten andere de winnaars flink in de watten met een uitgebreid  luxe ontbijt, bestaande uit granola met vers fruit, spek en eieren, charcuterie, verse knapperige broodjes, ontbijtkoeken, fruitsap enz…. men kon binnen of buiten ontbijten. Het terras, voorzien van windschermen, bood een zonnige plek om van al dit lekkers te genieten.

Zomerbar, shoppen en strand

Na het ontbijt had iedereen vrije tijd om zelf in te vullen tot de late namiddag. Veel winnaars bezochten een strandbar of bleven bij Brasserie Kroko om als eerste een plekje te bemachtigen in de gezellige zomerbar Krokobana. Het weer was fantastisch, en anderen gingen shoppen in Middelkerke of genoten van het strand. Twee winnaars konden last minute toch niet aanwezig zijn. Klanten van Handelsgids.be kregen de kans om ook aanwezig te zijn en het was Maité van Decorateur Verstraete-Jonckheere en Sven van Bonne Fiduciaire die de snelste waren.

Tien om te Zien

Tegen de avond verzamelde iedereen zich bij het podium van "Tien om te Zien," waar een indrukwekkende line-up van artiesten optredens gaf: Laura Lynn, Dean, Camille, Aaron Blommaert, Luca Lawrence, Berre, 2 Fabiola, Bart Kaëll, Sam Gooris, Stan Van Samang, Grace, Christoff, Jessy, en Marti Pellow (ex-Wet Wet Wet).

De zonsondergang die avond was werkelijk prachtig en vormde een perfecte afsluiting van een geweldige dag.

Een succesvolle dag

Het dagje Middelkerke was een groot succes en alle winnaars waren vastbesloten om dit jaar weer deel te nemen aan de eindejaarsactie. Die loopt van 1 oktober tot 31 januari 2025 bij de lokale handelaars. Meer info hierover vind je binnenkort terug op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Meer winnaars vind je ook op www.facebook.com/handelsgids.be

Fotogalerij "Winnaars eindejaarsactie Handelsgids genieten van “Dagje Middelkerke”"