Krokobana: De zomerbar van Brasserie Kroko in Middelkerke

Vrijdag 5 juli 2024 00:00 - geschreven door Bart

Brasserie Kroko, gelegen in het hart van Middelkerke op de Louis Logierlaan 49, heeft deze zomer een speciale verrassing voor alle bezoekers: de zomerbar Krokobana. Deze levendige en sfeervolle bar is de perfecte plek om te genieten van de zomerzon, verfrissende drankjes en heerlijke hapjes.

Alle dagen open deze zomer
Krokobana is deze zomer alle dagen geopend telkens van 10:30 tot 21:00. Of je nu een vroege lunch wilt, een middagdrankje, of een gezellige avond wilt doorbrengen, Krokobana biedt het allemaal. De bar is strategisch gelegen bij Brasserie Kroko, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen profiteren van de uitstekende service en het heerlijke aanbod dat ze gewend zijn van de brasserie. De zomerbar is geopend tot 22 september, dus zorg dat je de kans grijpt om deze unieke ervaring mee te maken.

Heerlijke cocktails en snacks!

Krokobana biedt een uitgebreide kaart met diverse drankjes en gerechten die perfect passen bij een zomerse dag. Hier zijn enkele hoogtepunten van de menukaart:

Bieren van het vat en fles: Geniet van een selectie van lokale en internationale bieren, waaronder Kroko Pils, Blonden Os, Gouden Carolus Tripel en diverse andere bieren.

Frisdranken en warme dranken: Een breed scala aan frisdranken en warme dranken, inclusief natuurlijke frisdranken van Franklin en verschillende koffiespecialiteiten.

Wijnen en aperitieven: Een uitgebreide keuze aan wijnen per glas of fles, evenals populaire aperitieven zoals Aperol Spritz en Campari Orange.

Cocktails en mocktails: Verfrissende cocktails zoals Mojito, Moscow Mule en Caipirinha, naast alcoholvrije opties zoals Pink Gin 0,0 en Hibiscus Tonic.

Gin en tonic: Diverse gin-tonic combinaties voor de liefhebbers van deze klassieke mix.

Tapas en kleine gerechten: Heerlijke tapas en kleine gerechten zoals Croque Monsieur, panini's en een kaas- en salamiplank.

Sfeervolle Ambiance

De ambiance van Krokobana is onmiskenbaar zomers. Met comfortabele zitplaatsen, een vrolijke inrichting, en een ontspannen sfeer, is het de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van een paar ontspannen uren. Of je nu met vrienden komt, familie, of alleen, Krokobana heet je van harte welkom.

Ideaal voor dagtoeristen en vakantiegangers aan zee

Voor dagtoeristen en vakantiegangers die een bezoek brengen aan de Belgische kust is Krokobana een perfecte tussenstop. Geniet van een verfrissend drankje na een lange strandwandeling of kom bij van een dag vol activiteiten aan de kust. De ligging in Middelkerke maakt het gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die in de buurt is, en de ruime openingstijden zorgen ervoor dat je op elk moment van de dag kunt genieten.

Kom langs en ervaar zelf de zomerse vibes van Krokobana. Brasserie Kroko zorgt ervoor dat deze zomer er een wordt om nooit te vergeten! De volledige menukaart vind je terug in de galerij hieronder.

Fotogalerij "Krokobana: De zomerbar van Brasserie Kroko in Middelkerke"