Creatief en professioneel: ontdek de nieuwste trends in visitekaartjes

Vrijdag 21 juni 2024 12:34 - geschreven door Guus

Sta je op het punt om nieuwe visitekaartjes voor je bedrijf in huis te halen? Bijvoorbeeld omdat je net bent begonnen met het ondernemen? Of omdat je erg druk in de weer bent met een rebranding en daardoor tal van elementen in een nieuw jasje wilt steken? In dat geval ben je vast en zeker aan het overwegen om een aantal nieuwe visitekaartjes in huis te halen. Kom je daarom maar al te graag te weten wat de laatste trends zijn op het gebied van het ontwerp van de visitekaartjes? Je leest er meer over in dit blog.

Kies voor een visitekaartje in een natuurlijke en aardse kleur 

Een van de grootste trends van dit moment als het gaat om visitekaartjes? Dat is toch wel het kleurgebruik ervan. Aardse en natuurlijke kleuren zijn namelijk gewilder dan ooit om terug te laten komen op de visitekaartjes. Het zorgt meteen voor een erg rustige uitstraling en is met vrijwel iedere andere kleur te combineren. Redenen genoeg dus om dit ook voor de visitekaartjes van jouw bedrijf te overwegen tijdens de visitekaartjes bestellen. Misschien weet je op dit moment al erg goed hoe het ontwerp vorm moet gaan krijgen.

Heb je al een keer nagedacht over het gebruik van goudfolie op de visitekaartjes?

Een andere opmerkelijke trend in de wereld van de visitekaartjes? Dat is toch wel het gebruik van goudfolie. En dat dit een erg populaire optie is voor de visitekaartjes, is helemaal niet zo vreemd. Je geeft direct een luxe tintje aan de visitekaartjes en je bent reuze trots om ze in je bezit te hebben. Maar het is natuurlijk ook net even wat leuker om ze uit te delen, bijvoorbeeld aan speciale zakenrelaties.

Ga voor gemak door de visitekaartjes voor jouw bedrijf online te ontwerpen en bestellen 

Het beste van alles? Het ontwerpen en bestellen van de beste visitekaartjes hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Dit doe je vandaag de dag namelijk eenvoudig en snel online. En maak je deze keuze? Je krijgt dan direct een goed beeld van alle mogelijke opties waar je voor je bedrijf uit kunt kiezen. En pak je het op het gebied van de promotie voor je bedrijf maar al te graag een keer écht goed aan? In dat geval kun je ook direct overwegen om andere items in huis te halen, zoals een spandoek bedrukken.