Nieuw seizoen CC Het Gasthuis in Aarschot, openingsweekend!

Donderdag 22 augustus 2024 00:00 - geschreven door Geert

CC Het Gasthuis in Aarschot trapt het nieuwe seizoen af met een spectaculair openingsweekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september 2024. Dit evenement, dat plaatsvindt rond de iconische Stenen Cirkel, belooft een cultureel festijn te worden met gratis theater, muziek, dans en animatie geschikt voor alle leeftijden.

Programma

Vrijdag 13 september: Dans

De openingsavond staat in het teken van dans met diverse voorstellingen die het publiek zullen betoveren. Lisbeth Gruwez opent de avond met haar solo 'Penelope', waarin ze een visueel verhaal vertelt geïnspireerd door Homerus' Odyssee.

Verder zorgt het ensemble Dans Kapot voor een energieke ervaring met hun jubileumvoorstelling 'A Small World', een fusie van free jazz en dansmuziek. De avond wordt afgerond met een jeugdige dansvoorstelling onder leiding van Jozefien Ons.

Zaterdag 14 september: Theater & muziek

Zaterdag biedt een mix van theater en muziek. Het programma begint met 'Drie Eenakters' door Matthias Van de Bruel en Charlotte Wellens, gevolgd door de muzikale waanzin van Flat Earth Society en David Bovée met 'Boggamasta III'.

De dag eindigt met de 'Osschotse Kitsch Night', een avond vol humor en muzikale kitsch.

Zondag 15 september: Familiedag

De zondag is gewijd aan familieactiviteiten met een rustige start tijdens 'Classy Sundays' en een levendige middag vol theater en workshops. Het Cultuurcentrum verandert in een speelparadijs voor kinderen en ouders met creatieve en interactieve activiteiten.

Praktische Informatie

Alle evenementen tijdens het openingsweekend zijn gratis, hoewel voor sommige voorstellingen reserveren aanbevolen wordt om teleurstelling te voorkomen. Het is een unieke kans om het nieuwe seizoen op een feestelijke en cultureel verrijkende manier te beginnen.

Reserveren

Voor meer details over het programma en om te reserveren, bezoek de website van CC Het Gasthuis op www.gasthuis.be.

Adres

Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot